maanantai 9. huhtikuuta 2018

Viikonloppufiiliksiä-

Hau!

Tähän alkuun pyydän et kaikki laittais kommentteihin, et miten teiän viikonloppu meni!
Ja sitte hypätää perjantaihi. Se oli kyllä chill päivä, ei tarvinnu ku loikoilla kunnes illalla lähettii sit mökille, joka ei ollu erityisen miellyttävää, just sen auton takia... Turvallisesti (kai) päästii sinne ja mentiinki aika pian nukkuu, itseasias mä menin mut ihmiset vasta kymmeneltä. Ihme kukkujia neki, mä meen nukkuu klo 18 illalla ja herään kunnolla vasta keskikesällä ku paarma puree pehvaan!
Ottakaa mallia!

Lauantai meni kans suht rauhallisesti, pääsin ihmisten mukaa kiskomaan narua järvestä (omistaja korjaa: pilkille) ja oisin halunnu vaa haistella niitä lönttejä mitä siitä avannosta nousi, mutta nää luuli että söisin ne... (omistaja korjaa: löntit=kalat, Nella söi viimetalvena monet "löntit" jäältä!) Loppupäivästä pääsin lenkille mettää joka on oikeestaa melkei poissa...






























Sunnuntaina tapahtu! Mentiin n. 12 000nj lenkki (nj=nellanjalka=metri) ja tulomatkasta mua raahattii
jo melkee perässä ku kunto on päässy vähä heikkenee. Paitsi si ku pysähyttii ja sain syyä lunta ja kiehnätä lumessa nii lenkki oli pelastettu! Sen jälkee se en ollu minä jota siinä raahattii..!


Jos luit tänne asti nii kommento samalla vaikka että haluisitko erikseen vielä kuvapostauksen tältä viikonlopulta!


Mut moikka tuolla on ruokaa....

2 kommenttia:

  1. Meillä oli viimeviikonloppuna tosi hauskaa. Enimmäkseen vaan tuli luettua kokeisiin, mutta onneksi ensviikonopun jälkeen enää muutama koe. Ihana aina palata näille sivvuille, ja milla on ilmestyny jo tän blogin pikalinkki selaimen etusivulle, ku niin useesti vieraillu :)

    Yks pikku haitta näissä blogiteksteissä, ku on tuo kuva, niin se teksti hyppää sinne kuvan viereen, siis ihan pieniä tavutettuja sanoja mahtuu, jota on hiukan hankala lukea. En sit tiedä tekeeko tietokone sen vaan. Jos mahdollista niin tulevaisuudessa Kuvan jälkeen kaksi kertaa enteriä:)

    Kuvapostaus olis ihana. Minusta on hauska katella kuvia, varsinki ku tietää mitä on tapahtunu. Se auttaa lukemaan minua ainaki paremmin, eli kannatan!

    Joo mutta jäteetään tää stoorin kirjottaminen ja ihana postaus oli!

    VastaaPoista
  2. Viikonloppu meni ihanasti juurikin näiden ihanaisten kanssa, lisäksi kevät ilma oli mitä mahtavin!

    VastaaPoista

Kiitti kun kommentoit! :3